tiistai 25. maaliskuuta 2014

Bloggaan lapseni tyylikkääksi

Mä pääsin tossa vähän aikaa sitten vastailemaan muutamaan kyssäriin, ja nyt ois pieni haastattelun poikanen luettavissa täällä, YLEn sivuilla. Osa mun vastauksista kuulostaa erilaisilta kuin miten mä ne tarkoitin, mutta niinhän haastatteluissa aika usein käy. Mutta en harmittele sitä, vaan jatkan vielä hetken lastenvaate-linjalla ja esittelen viime viikonlopun kirpparilöydöt!
Pillifarkut, cupcake-paita ja kissapaita ovat Seppälästä ja loput on MLLn kirpparilta. Hennillä oli käyttämätön lahjakortti Seppälään ja koska tättähäärä tarvitsi uusia kuteita, lähdettiin me niitä sitten hankkimaan. Mä olen erityisen iloinen tuosta turkoosista kevättakista joka oli jo tovin ollut etsinnässä, se maksoi 3€ ja on iiiihana! Molemmat farkut mätsää sen kanssa ja H&Mltä olen katsonut hienostelulenkkarit valmiiksi. Välikausikamat check! Oliks teillä jotain lempparilöytöä, mikä miellytti silmää?

torstai 20. maaliskuuta 2014

Aurinkoenergiaa

Kolme hurraa-huutoa valolle; hurraa, hurraa, HURRAA! Kevättä on rinnassa ja energiaa piisaa. Auringonsäteet saa kaiken tuntumaan ihanammalta ja iloisemmalta. Mä olen tässä muutaman päivän aikana saanut enemmän asioita aikaan kuin koko talvena. Kevätsiivous on mallillaan ja tulppaanejakin ostin iloissani! Sisustuskärpänen sisälläni heräsi talviuniltaan ja nyt koti näyttää taas enemmän kodilta. Taaperoinen on vuodenajasta riippumatta aina iloinen ja veikeä

Ajattelin myöskin vinkata teille pientä äksöniä viikonlopuksi! Mikäli teillä nummelalaisilla ei ole sen suurempia suunnitelmia sunnuntaille, tulkaa ihmeessä tänne! Ilona Liikunta Oy järkkää Hyvää liikunnalla -hyväntekeväisyystapahtuman ensi sunnuntaina 23.3. Itse käyn kolme kertaa viikossa paikanpäällä jumpassa, ja sunnuntaina menen ainakin reisi-vatsa-pakara-tunnille, se on mun ehdoton lemppari! Jumpat starttaa yhdeltä ja vika jumppa loppuu neljältä, kolmisen tuntia ois siis aikaa hikoilla. RVP alkaa kahdelta ja sinne mä sitten suuntaan! Oli pakko mainita tästä teille, koska tuotot tästä lahjoitetaan lyhentämättönämä Uuden Lastensairaalan hyväksi. Yhden jumpan hinta on siis 5€, not bad! TÄSTÄ linkistä näät enemmän infoa, mm. osoitteen ja päivän aikataulut :) Eli eikun verkkarit jalkaan ja menox, nähdään sunnuntaina!

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Makumatka Italiaan


Muutama viikko sitten sähköpostiini napsahti kutsu lauantailounaalle uudistuneelle Silja Serenadelle. Vähänkö siistii! Naputtelin heti innoissani vastauksen kutsuun ja ilmoitin itseni, äitini ja siskoni messiin. Tänään sitten yhdentoista maissa otettiin suunnaksi Olympiasatama ja perillä treffattiin muutaman mammabloggaajan ja useamman ruokabloggaajan voimin. Koko menomatkan satoi räntää ja aluksi suretti, että mun ballerina+nahkatakki-yhdistelmä sai jäädä unholaan. Loppujenlopuksi oli kuitenkin kiva istuskella kotoisassa ravintolassa jossa oli ihana miljöö ja katsella ulkona tupruttavaa lunta!
Siirryttiin yhdessä laivaan ja päästiin lounastamaan Tavolata-nimiseen italialaiseen ravintolaan. Mun kokemukset italialaisesta ruuasta rajoittuu pizzaan, joten oli jännä päästä tutustumaan uusiin makuihin! Alkuruoka tarjoiltiin tapas-lautasen tyyliin ja me päästiin siskoseni kanssa maistamaan ekaa kertaa mm. kampasimpukoita. Artisokkaakin sain maistaa, mutta se ei sopinut mun makunystyröilleni. Kampasimpukat sen sijaan olivat mielettömän hyviä, ehdottomasti mun lemppareita alkuruokavaihtoehdoista!




Tässä tämä mun lemppariannos kokonaisuudessaan! 





Pääruuista mun lemppareita olivat herkkutattirisotto ja trofie arrabiata jossa oli ylikypsää porsaanposkea. Pääruokiakin saatiin siis maistaa useampaa vaihtoehtoa ja se olikin hyvä, sillä lautaselle päätyi sellaisiakin ruokia joita en välttämättä normaalisti rohkenisi maistaa.

Tattirisotto ei ollut ehkä visuaalisesti kaikista kaunein vaihtoehto, mutta ulkonäkö saattaa pettää ja niin se tällä kertaa todellakin teki!

No entäs sitten jälkkärit, voi tsiisus... Niin hyviä et mie taidan romahtaa. Pakko palata laivalle takasin ihan vaan noiden jälkkäreiden takia! Tässä oli ehkä yhdelle kerralle hiukan liian paljon makeaa, mutta koska olen reipas tyttö, söin kaiken. Nomnom. Baba All'espresso, Creme Caramel, Rabarbaro Lesso, Tiramisu Della Casa. Niin hienoja nimiä ja niin ihania ruokia, aijai

Mahat täynnä lähdettiin lyllertämään ympäri laivaa ja katsastamaan mitä uudistuksia laiva oli kokenut ollessaan kuusi viikkoa telakalla. Mahtavalta näytti! Muunmuassa kylpyläosasto oli kokenut suuren muutoksen, mutta sattuneesta syystä mulla ei sieltä ole kuvia puolialastomista ihmisistä :D Tsekattiin parit Commodore-hytit ja tässä on niistä vähän esimakua:

Oli jännää päästä kiertelemään laivaa pienellä jengillä ilman kauheaa hälinää ja ruuhkaa. Matkustajia laivassa ei siis meidän aikana ollut, vaan saatiin olla ihan keskenämme. Mulle iski risteilykuume! Ollaan kaavailtu meidän mammaporukan kanssa yhteistä reissua, mutta mitään ei olla vielä lyöty lukkoon. Lupaavalta kuitenkin vaikuttaa, oi päästäispä me ihanien tyttöjen kans laivalle bailaa! Tämä tän päiväinen oli tosi piristävä kokemus ja oli ihanaa saada pientä luksusta tasaisen arjen keskelle. Mä oon ollut tänään taas paljon pirteempi kuin aikoihin ja senpä takia haluankin muistuttaa teitä äitejä siitä, että ottakaa ihmeessä omaa aikaa ja tehkää jotain vähän spesiaalimpaa! Tälläinen ''blogilounas'' oli mulle ihan uusi juttu ja siksi olinkin ihan mielettömän innoissani ja samasta syystä musta tuntui ihan keltanokalta vanhojen blogikonkareiden seurassa :D Nyt taidan lopettaa tän intoilun ja yritän rauhoittua unten maille, kauniita unia teillekin


sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Lately on my plate + kroppakatsaus

Niih. Motivaatio kerkes jo loppua yhdessä vaiheessa mut nyt mä oon taas tukevasti jaloillani ja sopivampien ruokien parissa :) Herkkupäivä on taas vaan kerran viikossa eikä jokapäivä niinkuin se on tässä nyt muutaman viikon ollut. Nyt ei tee mieli mitään muita kuin terveellisiä herkkuja ja mä oon kahminu joka puolelta uusia, terveellisiä reseptejä ja ideoita ruokien suhteen! Mä voisin niistä tehdä taas erikseen postauksen, mikäli mun tän hetkiset ruokaihastukset kiinnostaa teitä?  Let me know! Tulokset ei varmaankaan vakuuta ketään mut lätkäisen nyt kuitenkin tähän pari kuvaa:
Huoh. No katse eteenpäin vaan, I can do thisssss! Hyviä öitä
© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen