maanantai 29. syyskuuta 2014

Hennulin vastaukset videolla

Ei tullu lasta eikä paskaa tämän videon editoinnista. Kahdeksan tuntia tappelin minuutin pituisen videon kanssa ja tässä tulos, puolet siitä ei edes näy! Mutta koska kukaan (opettajista ja lukuisista luokkatovereista) ei osannut ratkaista probleemaa, näillä mennään. Ens kerralla paremmin!

Klikatkaa vitska HD:ksi!

Ilo irti siivoamisesta! Vinkkejä siihen kun se ei vaan inspaa

Vileda haastoi yhteistyössä Lasten Klinikoiden kummien kanssa bloggaajat lasten ja nuorten mielenterveystyötä tukevan kampanjan puitteissa kertomaan bloggaajien omia  siivousvinkkejä. Vileda lupasi lahjoittaa 100 euroa hyväntekeväisyyskampanjaan jokaisesta mukaan lähteneestä blogista, joten ei tarvinnut kauaa miettiä et oonko mä messissä vai en! Me saatiin kattava siivouspaketti himppeen ja sen sisältöä ollaan testailtu innokkaasti.

1.  Laita lempimusiikkiasi/jotain menevää musiikkia soimaan taustalle. Moppaus sujuu sutjakammin kun tanssahtelet samalla! Näin saat myös hyötyliikuntaa.
2.  Vedä jumppakamat päälle. Pökät ja kengät jalkaan, tuntemattomasta syystä tästä vaan saa lisäenergiaa. Jos et usko niin kokeile!
3.  Ota taapero mukaan siivomiseen ja vielä parempi olisi jos hän saisi omat siivouskamat. Hennin mielestä on just siistiä kun saa tehdä samoja hommia kuin äiti eikä siinä siivotessa kerkeä roikkumaan maman lahkeessa.
4. Hanki kunnolliset välineet. Viimeistään saatuani nämä Viledan välineet huomasin, että näihin kannattaa panostaa! Siivoaminen on paaaljon mielekkäämpää.
5. Hätätapauksessa, piilota. Tai tunge tavaroita ihan vaan sinne minne ne mahtuu. Odota siivousinspistä ja selvitä sekamelska myöhemmin.
 

Me molemmat löydettiin välineistä omat lempparimme ja ahkerasti niitä ollaankin käytetty. Sain viikonloppuna siivousvimman Henskun ollessa isillä ja paitsi että aloitin valtavan kaappienraivausoperaation, olen jynssännyt jokaikaikisen kulman joka tästä huushollista löytyy. Nämä siivouskamppeet tulivat tositarkoitukseen, kiitoksia kovasti Vileda!  

 




perjantai 26. syyskuuta 2014

Kysy Henniltä - vastaukset videolla!

Mä oon monta kertaa miettinyt tän tyyppistä postausta ja videopostauksen tekemistä yleensäkin, mut jostain syystä se on sit aina vaan jäänyt sille ajatuksen tasolle. Jeninan innoittamana mäkin pyydän teitä nyt esittämään Henskulle kysymyksiä, joihin hän saa videolla vastata! Me kuvataan vitska viikonlopun aikana ja maanantaina pääsen sitä editoimaan :) Ask!

Kysy multa!

torstai 25. syyskuuta 2014

Tyttöjen kesken

Hellou! Tämmönen pieni catch up tähän väliin ja tsekkaillaan et mitä me ollaan Hennulaisen kanssa touhuiltu lähiaikoina :)
 
Viikonloppuna oli kesä, maanantaina oli syyssade ja tiistaina tuli talvi ja piti skrapata ikkunoita ennen ajelemaan lähtöä. Eihän tässä pysy perässä millään! Lauantaina hengasin partsilla palelematta ja nyt saa vetää toppatakin päälle. Hunksit oli lauantaina täällä Nummelassa ja pitihän niitä käydä kattomassa. #haaawt!



En muista yhtään et mikäköhän päivä tämä oli, mut ilmeisesti viime viikolla joku nätti päivä kun tarkeni vielä suht kevyellä vaatetuksella syödä välipalan partsilla. Me meidän partsi, nyt taitaa kuitenkin tämän vuoden osalta olla hengailut hengailtu. // Hensku sai myöhäiseks syndelahjaks kummisedältä mopon joka pitää kamalaa mökää. Hensku tykkää kovasti, mami ei niinkään, mut kiitos kummisetä enivei! Taidetaan laittaa jotkut teipit kajareiden eteen jos se vähän helpottais.



Viime yö meni aikalailla valvoen kun pikkuneitiä yskitti kovasti makuuasennossa ja aamulla sit tietty kumpaakin väsytti. Nukuttiin istualteen ja se vähän jelppas yskän kanssa. Onneks huomenna on jo TAAS perjantai! Sikanopeeta vauhtia nämä päivät ja viikot vilisee ohi, huihui. Viikonloppuna me aiotaan Henskun kanssa tehdä yhdessä jotain hyvää ruokaa ja lauantaina kun Hennuli menee isille niin minä alankin siivoamaan kaappeja ja laatikoita oikein urakalla! Ärsyttää suunnattomasti nämä turhat krääsät jokapaikassa. // Tällä hetkellä mä oon koulussa ja senpä takia vippasin nopsasti muutaman puhelinkuvan tähän. Noi villikset on ihanimmat evööh

Että semmosta! Ei mitään erityistä, arki rullaa ja stressiä on jonkun verran. Yleisestiottaen oikein hyvin menee :) Nyt kouluhommien pariin, torstain jatkoja murut!

perjantai 19. syyskuuta 2014

Tuu tsiigaa tää ja vaan #relax

Heippa ihanat! Jättäkää arjen kiireet hetkeks taka-alalle, keittäkää kuppi teetä ja lukaiskaa muutama hyvä blogipostaus. Kynttilöitäkin vois harkita. Nyt on syksy ja syksyisin on ihana varata aikaa aina välillä omille rauhallisille ja tunnelmallisille hetkille. Villikset jalkaan ja sohvan nurkkaan!













Mun mielestä on aika ihanaa, että tässä tuli nyt vielä muutama lämpöinen päivä. Eihän iltaisin mikään lämmin ole, mutta mä oon siitä huolimatta viihtynyt partsilla useampana iltana ipanan mentyä nukkumaan. Viltti ympärille niin hienosti voi vähän aikaa hengailla ja hengittää syksyä. Mä sain vihdoin ja viimein ikuisuusprojektiani, eli partsia vähän nätimpään kuntoon. Koko kesänä ei tapahtunut mitään muutosta ja partsi säilytti rujon ulkomuotonsa, mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eiks niin? :)

Ja hei, nythän pööörjantai ja aurinko paistaa! Ei niinku mitään valittamista. Me tultii nannalaan yökylään ja päästään saunaan ja jee. Ihanaa. Punainen lanka on nyt harvinaisen hukassa, mutkumutku... Teki mieli raapustaa jotain! Hyvää viikonloppua!











keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Terveellisempää herkkua taaperolle

Ai että mitä sitä syöttäisi taaperolle sillä välin kun muu perhe herkuttelee lauantai-iltana oikein pitkän kaavan mukaisesti limsalla, karkeilla, jädellä sun muilla?
Yhteistyö Blogiringin ja Dr. Oetkerin Polypop-hyytelön kanssa johdatteli meidät tutustumaan kyseiseen hyytelöherkkuun tässä taannoin. Me ei osteta koskaan kotiin mitään herkkuja, mutta se ei tarkoita sitä, että oltais kokonaan ilman. Jos jonkinmoisia kissanristiäisiä on lähipiirissä viikoittain ja siellä saa maistella vaikka mitä ihanaa. Ja voihan sitä kotonakin välillä vähän mässäillä! Arvatkaa miten me tehtiin muutenkin haustasti hyllyvästä herkusta vielä enemmän Hennin mieleinen? Hyytelöstä tuli JÄÄTELÖÄ!
Dr. Oetker Polypop Vadelmanmakuinen jelly on laktoositon, maidoton ja gluteiiniton eikä sisällä säilöntöaineita tai keinotekoisia väriaineita. Näen tämän siis terveellisempänä vaihtoehtona ihan oikealle jätskille! Me tökättiin keskelle hyytelöä tikku ja laitettiin pakkaseen ja voi Hennulaisen ilmettä kun tarjosin sitä hänelle välipalaksi. ''Seriously, jätskiä?! THANKS MOM!"

Tämä upposi Henskulle paremmin jädenä kuin hyllyvänä hyytelönä, mutta käykääs kurkkaamassa mitä Rakkauden Hippusia-blogissa tykättiin Polypop Jellystä!

Yhteistyössä Blogirinki & Dr. Oetker 
 

tiistai 9. syyskuuta 2014

Hoivavietti

Hennuli on perinyt äidiltään empaattisuuden. Myötätuntokyyneleitä tirahtelee meiltä molemmilta usein. Henskun mielestä on kivaa hoivata nukkevauvoja. Parikuiselle serkkupojallekin hän mielellään antaisi tuttia. Hoitopaikassa on kymmenkuinen poikavauva, josta minun neitiseni on vähän väliä huolissaan. Poikavauva on astetta menevämpi tapaus ja tämä nousee mm. syöttötuolissa seisomaan. ''Kaapo, istu kunnolla, ei putoo! Kaapo, älä itke, ota tutti.'' 

 Hensku sai syndelahjaksi oman Baby Bornin ja me hoivaillaan sitä yhdessä paljon. Kaikista kivointa on ehdottomasti vaipan vaihtaminen. Sitä tehdään puolen minsan välein eikä siihen kyllästytä!



















 Laitettiin Henskun ja beibbarin vaipat samaan koriin ja Hensku oli sitä mieltä et beibbarikin tarttee isojen tyttöjen vaipan. Ei kelvannu pikkuvauvojen vaipat!

Rinsessa itte ei potalle pyydä, mut vauvaa kyllä muistetaan kuskata. Vaipat on siis tällä taaperoisella vielä ihan päivittäisessä käytössä ja tällä hetkellä käytetään Liberon Comfort-vaippoja. Mun mielestä ne istuu tosi hyvin, eivätkä oo kertaakaan näiden parin kuukauden käytön aikana vuotaneet. Lähdettiin siis mukaan Blogiringin kamppikseen, jossa päästiin näitä testailemaan. Ennen näitä Comforteja Hensku käytti aina saman merkin UP&GO-vaippoja, mutta me ollaan nyt ostettu näitä uudestaan ja uudestaan. Peukku pystyyn näille, sopivat ainakin meidän temppuilevan ipanan pyllylle hienosti :)

 Mitä vaippoja teillä käytetään ja onko sopivan vaipan löytäminen ollut hankalaa? Meillä on alusta asti ollut Liberoita, koska mitäpä sitä hyväksi todettua vaihtamaan!


Yhteistyössä Libero ja Blogirinki

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen