maanantai 8. helmikuuta 2016

Mee mökille äläkä jää kaupunkiin


Heti viimeviikon alusta tein tyttäreeni vaikutuksen, kun haukottelin maanantai-tyyliin ja tytär totesi silmät pyöreänä että "wau, mä en oo koskaan nähny NOIN isoa haukotusta". No kiitoskiitos kulta, se taitaa olla tämä maanantai! Maanantai meni vielä kotosalla kun Hennuli oli kipeä ja viikko tuntui ihan hirmu lyhyeltä kun hoito- ja työpäiviä oli vain neljä. Mitään kovin ihmeellistä ei tapahtunut, päivät rullas omalla painollaan ja veto oli vielä vähän pois sairastelun jälkeen.

Meidän viikonloppu taputeltiin aika rennosti nippuun! Perjantaina käytiin syömässä porukoiden kanssa ja tultiin melko myöhään kotiin. Tai no siis ennen yhdeksää, mutta Henskun nukkumaanmenoaika oli jo mennyt ja pientä väsymystä oli ilmassa. Me ollaan Henskun kanssa ihan samanlaisia; väsähdetään aikaisin ja herätään aikaisin. Siitä huolimatta kun päästiin kotiin, meni pampula makuuhuoneeseen, käski minun pysyä poissa ja pamautti oven kiinni. Makuuhuoneesta kuului ähinää, puhinaa ja laatikoiden avautumista. Hetken päästä makkarista asteli esiin ylpeä tyttö, joka oli itse riisunut päivävaatteet, vienyt ne pyykkikoriin ja etsinyt ja pukenut päälleen uudet puhtaat yökkärit. Ja tetysti äippäkin oli ylpee kun tuosta tytöstä on kasvanut niin omatoiminen, hommat hoituu vaan! Vielä hampipesut ja iltapisut ja ipana oli valmis sänkyyn. "Hyvää yötä kulta, mä rakastan sua" Lauantaina käytiin aamusta hoitelemassa asioita kävellen ja sitten lähdettiin möksälle. Hensku pääsi vaarin kanssa paljuun ja oli tyytyväinen!

Ja ai että, taas ollaan maanantaissa. Herätys oli kuudelta (as always) ja mä en oo varmaan ikinä herännyt yhtä kiukkuisena. Niin järkky päänsärky ettei oo tosikaan! Onneks Hennuli oli aurinkoinen heti herätessään ja kaikki sujui ihan mallikkaasti. Valinnanvaikeus iski siinä vaiheessa kun mekot laitettiin riviin ja niistä piti valita lemppari. Kukkamekko on aina hyvä valinta!

Kuvitus on tälläkertaa ihan mökkivaltaista kun ei me viikolla oikeastaan tehty mitään erikoista. Ja mökillä on sitäpaitsi niin nättiä! Mut on noi mökkireissut vähän rankkoja, niinkuin reissut yleensäkin. Mikä siinä on, et laukku on helppo pakata kymmenessä minuutissa ennen lähtöä, mut purkaminen saattaa venähtää muutamaan päivään? Hyvää viikonalkua kaikille!
Snapchat: essibambina

5 kommenttia:

  1. Ihanan näkönen mökki!! <3
    http://blogit.kaksplus.fi/missmutsi/2016/02/08/5011/ Teille haaste :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! ❤ vastaukset on jo valmiina, kuvitus vaan puuttuu :P

      Poista
  2. Teidän mökki näyttää aivan ihanalle! se on tosi, että se pakkaus on huomattavasti nopeampaa.. Kauheinta on se pyykkien pesu joka itellä aika usein venähtää viikollakin :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, helposti saa viikon vierähtämään ku oikeen välttelee! :D sit on taas niiin hyvä fiilis ku kamat saa paikoilleen!

      Poista
  3. Modernin näköinen mökki, hieno! :)

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen